Reduceerventielen

Maak kennis met ons assortiment van hoge en lage druk reduceerventielen. Maak voor uw gasflesopstellingen gebruik van de reduceerventielen die Mediquipt in haar assortiment heeft. We hebben reduceerventielen van gerenommeerde merken in ons assortiment zoals van GCE Healthcare, Pneumax en Gloor. Wilt u meer weten over ons assortiment, klik op onderstaande link voor het assortimentsoverzicht of voor de productdocumentatie.

Reduceerventielen van GCE Healthcare

De reduceerventielen van GCE Healthcare zijn een standaard in de Europese zorgmarkt. Voor het gebruik van gasflessen in zorginstellingen biedt ons assortiment altijd een oplossing. De Mediselect-range bevat reduceerventielen met een instelbare flowregelaar (12 standen), beschikbaar in 0-2l/min, 0-3l/min, 0-6l/min en 0-25l/min. De stand van de regelaar is aan de voorkant en zijkant af te lezen. De verstelbare stand van de slangtule en van de manometer zorgen voor gebruiksgemak en veiligheid. De Medireg-range omvat een compact reduceerventiel zonder instelbare flowregelaar, met verstelbare positie van de manometer.

Het assortiment van GCE Healthcare is in de volgende configuraties beschikbaar:
Gassoort O2, AIR, CO2, N2O en andere
Ingaande druk tot 300 bar
Uitgaande druk 4 bar
Primaire aanslutiing Pin-index, Bull nose
Secondaire aansluiting NIST, DIN (female)

Overig assortiment

1Naast ons voorkeursassortiment van GCE reduceerventielen kunnen wij u ook voorzien van reduceerventielen van Pneutec en van Gloor Medical. Wilt u meer weten over ons assortiment, klik op onderstaande link voor het assortimentsoverzicht of voor de productdocumentatie.