Aerogen vernevelsystemen

Maak kennis met ons assortiment van Aerogen vernevelsystemen. De innovatieve meshtechnologie van Aerogen levert superieure longdepositie op en is in verschillende toepassingen inzetbaar voor kinderen en volwassenen. De meshtechnologie van Aerogen groeit in Nederland en België uit tot de standaard voor medicatieverneveling. Vrijwel alle IC’s in de Benelux gebruiken de vernevelaar van Aerogen al. En steeds meer ziekenhuisafdelingen stappen erop over, zoals kind, long, SEH, AOA, cardiologie, oncologie en neurologie. Klik op de onderstaande link om naar het assortiment te gaan.

EEG-sensoren

Maak kennis met ons assortiment in EEG-sensortechnologie. Naast het aanbod van BIS-sensoren van Medker, kunt u onze productrange vinden van de DeltaScan brainstate monitor van Prolira. Klik op de onderstaande link om naar het assortiment te gaan.

Flowmeters

Maak kennis met ons assortiment van flowmeters. Vindt de flowmeters van Ohio Medical, Amvex en Mediquipt. We bieden een breed aanbod aan, afgestemd op uw specifieke wensen. Wij voeren de flowmeters uit met de volgende gaskoppelingen: DIN, Parkodex, Phortman, Slide-index (MEDEC), AGA, Medap, Afnor, Carba. Klik op de onderstaande link om naar het assortiment te gaan.

Flowregelaars

Maak kennis met ons assortiment van flowregelaars voor zuurstof en medische lucht. Zoekt u een flowregelaar, kijk dan in ons assortiment van flowregelaars van GCE Healthcare en Technologie Medicale. Klik op de onderstaande link om naar het assortiment te gaan.

Gasafnamepunten

Maak kennis met ons assortiment van Mediquipt medische gasafnamepunten. Ons nieuwe slide-index gasafnamepunt systeem (Medec) is onderhoudsarm en in verschillende varianten leverbaar. Daarnaast leveren wij DIN-systemen. Klik op de onderstaande link om naar het assortiment te gaan.

Handbeademingssystemen

Maak kennis met ons assortiment van handbeademingssystemen. We bieden zowel de Waters systemen voor volwassenen aan, als de Jackson Rees systemen voor kinderen. Klik op de onderstaande link om naar het assortiment te gaan.

Mixers

Maak kennis met ons assortiment van Mediquipt Mixers. Onze zuurstof-luchtmixer is in verschillende configuraties verkrijgbaar, zowel voor kinderen als voor volwassenen. Klik op de onderstaande link om naar het assortiment te gaan.

Omschakel/doorvoerblokken

Maak kennis met ons assortiment van omschakelblokken. Ons Mediquipt assortiment heeft verschillende configuraties. Daarnaast leveren wij omschakelblokken van Gloor. Klik op de onderstaande link om naar het assortiment te gaan.

Reduceerventielen

Maak kennis met ons assortiment van hoge en lage druk reduceerventielen. Ontdek de verschillende reduceerventielen in ons assortiment van onder andere GCE Healthcare en Pneutec. Klik op de onderstaande link om naar het assortiment te gaan.

Slangstellen

Maak kennis met ons assortiment van lage druk medische slangstellen. Onze slangstellen zijn in zeer veel configuraties beschikbaar. Ontdek de mogelijkheden. Klik op de onderstaande link om naar het assortiment te gaan.

Vacuüminjecteurs

Maak kennis met ons assortiment van vacuüminjecteurs. We bieden verschillende venturi oplossingen van Ohio Medical, Medeja en Mediquipt. Klik op de onderstaande link om naar het assortiment te gaan.

Vacuümregelaars

Maak kennis met ons assortiment van vacuümregelaars. Ontdek het unieke, veelzijdige en alom erkende assortiment van Ohio Medical. En de regelaars van Mediquipt. Klik op de onderstaande link om naar het assortiment te gaan.