EEG-sensoren

Mediquipt beschikt over een gericht assortiment van EEG-sensoren. We werken sinds 2024 samen met Prolira, die de innovatieve DeltaScan technologie heeft ontwikkeld voor de detectie van acute encefalopathie. Daarnaast zijn we leverancier van de BIS-sensoren van Medker, waarmee anesthesiologen de diepte van de anesthesie of sedatie kunnen meten en monitoren.

DeltaScan van Prolira

De innovatieve DeltaScan technologie van Prolira biedt een snelle en objectieve meting van acute encefalopathie. Het gebruik van DeltaScan stelt zorgprofessionals in staat vroegtijdig anticiperen op het ontstaan of bestaan van stil delier en interventies daartoe te starten. Dit draagt bij de een betere en meer efficiënte zorg voor oudere volwassenen.

Klik op de onderstaande link om naar het assortimentsoverzicht en downloads over de producten te gaan.

BIS-sensoren van Medker

De BIS-sensoren van Medker zijn het beste en doelmatige alternatief voor de BIS-quatro sensoren van Medtronic/Covidien. Deze sensoren van Medker zijn compatible met vrijwel alle anesthesiemonitoren in de BeNeLux. Dit stelt ziekenhuizen in staat om veilig en snel over te stappen naar het assortiment van BIS sensoren van Medker. Klik op de onderstaande link om naar het assortimentsoverzicht en downloads over de producten te gaan.