Vacuüminjecteurs

Maak kennis met ons assortiment van vacuüminjecteurs. We bieden verschillende venturi oplossingen van Ohio Medical, Medeja en Mediquipt. Handig voor ruimtes waar geen vacuümnetwerk aanwezig is. Wij voeren de vacuüminjecteurs uit met de volgende gaskoppelingen: DIN, Parkodex, Phortman, Slide-index (MEDEC), AGA, Medap, Afnor, Carba. Klik op de onderstaande link om naar het assortiment te gaan.

Vacuüminjecteurs Medeja

Mediquipt is de exclusieve distributeur van de vacuüm venturi’s van Medeja. Deze Nederlandse productrange van hoog presterende venturi’s is beschikbaar in hoog en laag vacuüm. Kenmerk van deze venturi’s is dat ze een hoge flow realiseren, ook bij lage vacuümkrachten. De regelaars zijn vrij van preventief onderhoud.

Wilt u meer weten over ons assortiment, klik op onderstaande link voor het assortimentsoverzicht of voor de productdocumentatie.

De venturi’s van Medeja zijn in de volgende configuraties beschikbaar:
Modellen Hoog vacuüm (volwassene)
Laag vacuüm (kind)
Gassoort AIR
Vacuümkracht Hoog vacuüm -0,7bar
Laag vacuüm -0,17bar
Flowcapaciteit Hoog vacuüm >45 l/min
Laag vacuum >35 l/min

Maak gebruik van onze zoekfunctie, om uw vacuümventuri in ons assortiment te vinden. Klik daarvoor op de onderstaande link.

Onderhoud vacuüminjecteurs Medeja

De fabrikant schrijft geen preventief onderhoud voor en raadt onderhoud ten behoeve van het verlengen van de technische levensduur af. Mediquipt verricht op onze werkplaats zo nodig correctief onderhoud. Zowel op contractbasis als op vrije basis. Onze technici zijn hiervoor gecertificeerd en verrichten hun onderhoudswerkzaamheden volgens de geldende normen en specificaties.

Vacuüminjecteur Ohio

Mediquipt is de exclusieve distributeur van Ohio Medical assortiment in Nederland. Voor ruimtes waar geen vacuümnetwerk aanwezig is, heeft Ohio Medical de innovatieve Venturi Back Pack ontwikkeld. Een device, waarmee bestaande vacuümregelaars van Ohio Medical uitgerust kunnen worden en waardoor zij een venturi krachtbron krijgen. Dit is tevens handig als er tijdelijk geen vacuümnetwerk beschikbaar is. U hoeft dan geen complete venturi regelaar aan te schaffen, maar kunt volstaan met de Venturi Backpack. De back pack is vrij van onderhoud. Wilt u meer weten over ons assortiment, klik op onderstaande link voor het assortimentsoverzicht of voor de productdocumentatie

De venturi back pack is leverbaar in de volgende configuratie:
Modellen Universele toepassing voor alle Ohio vacuümregelaars
Gassoort AIR
Vacuümkracht Tot -0,67bar, afhankelijk van type vacuümregelaar
Flowcapaciteit >30 l/min voor CVR en ISU regelaars

Wilt u meer weten, raadpleeg de assortimentslijst onder documentatie of klik op onderstaande link

Vacuüminjecteur Mediquipt

De vacuüminjecteur van Mediquipt is een doelmatige oplossing ruimtes waarin geen vacuümnetwerk aanwezig is. De injecteur is beschikbaar in verschillende uitvoeringen. De zwarte behuizing (air) maakt het device onderscheidend van de reguliere gele regelaars (vacuüm).

Wilt u meer weten over ons assortiment, klik op onderstaande link voor het assortimentsoverzicht of voor de productdocumentatie.

De venturi’s van Mediquipt zijn in de volgende configuraties beschikbaar:
Modellen Hoog vacuüm (volwassene)
Laag vacuüm (kind)
Gassoort AIR
Vacuümkracht Hoog vacuüm -1,0bar
Laag vacuüm -0,2bar en -0,1 bar
Thorax -0,07bar
Flowcapaciteit Hoog vacuüm max 20 l/min
Laag vacuüm 15-20l/min
Optioneel AAN/UIT-knop, overloopbeveiliging, haakse outlet met slang

Maak gebruik van onze zoekfunctie, om uw vacuümventuri in ons assortiment te vinden. Klik daarvoor op de onderstaande link.

Onderhoud vacuüminjecteurs Mediquipt

Mediquipt onderschrijft, dat vervanging van kritische onderdelen de technische levensduur verlengt. Wij verrichten preventief en correctief onderhoud op locatie en op onze werkplaats. Zowel op contractbasis als op vrije basis. Onze technici zijn hiervoor gecertificeerd en verrichten hun onderhoudswerkzaamheden volgens de geldende normen en specificaties.