Flowmeters

Maak kennis met ons assortiment van flowmeters. Vindt de flowmeters van Ohio Medical, Amvex en Mediquipt. We bieden een breed aanbod aan, afgestemd op uw specifieke wensen. Wij voeren de flowmeters uit met de volgende gaskoppelingen: DIN, Parkodex, Phortman, Slide-index, AGA, Medap, Afnor, Carba. Klik op de onderstaande link om naar het assortiment te gaan en met onze product configurator de juiste flowmeter te vinden.

Flowmeters Ohio

De flowmeters van Ohio Medical bieden een veilige, nauwkeurige en robuuste oplossing voor zorgprofessionals die werken met zuurstof en medische lucht. Het volledige assortiment voldoet aan de CE- en ISO 15002 normen. Een flowmeter van Ohio Medical is tegendruk gecompenseerd. Hiermee wordt een constante flow gewaarborgd op het moment dat er een slangsysteem aan de flowmeter worden aangesloten. Daarnaast bevatten de flowbuizen een nauwkeurig afleesbare schaalaanduiding, dankzij de niet-lineaire schaalverdeling. De base van de flowmeter is geconstrueerd uit massief aluminium. Het flow reguleer systeem bestaat uit een precisie naald, die werkt binnen een messing behuizing. De binnen- en buitenbuis van de flowmeters zijn geproduceerd uit polycarbonaat, bieden een duurzame oplossing tegen breuk en hebben een garantie van 10 jaar. Overige onderdelen hebben een garantie van 2 jaar.

Ohio Medical schrijft geen preventief onderhoud voor. Meer weten over de technische en gebruiksspecificaties van de Ohio flowmeters, klik dan op onderstaande link.

Flowmeters Ohio

In het assortiment van Ohio Medical zijn de volgende configuraties beschikbaar:
Gassoort O2
AIR
Druk 4 bar
5 bar
Flowrange 3,5 l/min
15 l/min
Uitvoering enkel
dubbel

Maak gebruik van onze zoekfunctie, om uw flowmeter in ons assortiment te vinden. Klik daarvoor op de onderstaande link.

Onderhoud flowmeters Ohio

Mediquipt verricht op onze werkplaats zonodig correctief onderhoud aan uw Ohio flowmeters. Zowel op contractbasis als op vrije basis. Onze technici zijn hiervoor gecertificeerd en verrichten hun onderhoudswerkzaamheden volgens de geldende normen en specificaties.

Flowmeters Amvex

De flowmeters van Ohio/Amvex bieden een veilige, nauwkeurige en doelmatige oplossing voor zorgprofessionals die werken met zuurstof en medische lucht. Het volledige assortiment voldoet aan de CE- en ISO 15002 normen. Een flowmeter van Ohio/Amvex is tegendruk gecompenseerd. Hiermee wordt een constante flow gewaarborgd op het moment dat er een slangsysteem aan de flowmeter worden aangesloten. Daarnaast bevatten de flowbuizen een nauwkeurig afleesbare schaalaanduiding, dankzij de niet-lineaire schaalverdeling. De base van de flowmeter is geconstrueerd uit massief aluminium. Het flow reguleer systeem bestaat uit een precisie naald, die werkt binnen een messing behuizing. De binnen- en buitenbuis van de flowmeters zijn geproduceerd uit polycarbonaat, bieden een duurzame oplossing tegen breuk. Onderdelen hebben een garantie van 2 jaar. Ohio Medical schrijft geen preventief onderhoud voor. Meer weten over de technische en gebruiksspecificaties van de Ohio/Amvex flowmeters, klik dan op onderstaande link.

Flowmeters Amvex

In het assortiment van Ohio/Amvex zijn de volgende meest voorkomende configuraties beschikbaar:
Gassoort O2
AIR
CO2
Druk 4 bar
5 bar
Flowrange 15l/min (4 en 5 bar)
1l /min (4 bar)
Uitvoering enkel
dubbel

Maak gebruik van onze zoekfunctie, om uw flowmeter in ons assortiment te vinden. Klik daarvoor op de onderstaande link.

Onderhoud flowmeters Amvex

Mediquipt verricht op onze werkplaats zonodig correctief onderhoud aan uw Amvex flowmeters. Zowel op contractbasis als op vrije basis. Onze technici zijn hiervoor gecertificeerd en verrichten hun onderhoudswerkzaamheden volgens de geldende normen en specificaties.

Flowmeters Mediquipt

De flowmeters van Mediquipt bieden een veilige, nauwkeurige en meest duurzame oplossing voor zorgprofessionals die werken met zuurstof en medische lucht.
Een flowmeter van Mediquipt is tegendruk gecompenseerd. Hiermee wordt een constante flow gewaarborgd op het moment dat er een slangsysteem aan de flowmeter worden aangesloten. Daarnaast bevatten de flowbuizen een nauwkeurig afleesbare schaalaanduiding, dankzij de niet-lineaire schaalverdeling.
De base van de flowmeter is geconstrueerd uit massief aluminium. Het flow reguleer systeem bestaat uit een duurzame precisie naald, die werkt binnen een messing behuizing. De binnen- en buitenbuis van de flowmeters zijn geproduceerd uit polycarbonaat, bieden een duurzame oplossing tegen breuk. Mediquipt schrijft na 10 jaar preventief onderhoud voor.
Wilt u meer weten over ons assortiment, klik op onderstaande link voor het assortimentsoverzicht of voor de productdocumentatie.

Flowmeters Mediquipt

In het assortiment van Mediquipt zijn de volgende meest voorkomende configuraties beschikbaar:
Gassoort O2
AIR
CO2
Druk 5 bar
Flowrange 1l/min, 3l/min, 8l/min, 12l/min,
15l/min en 70l/min
Uitvoering enkel
dubbel

Maak gebruik van onze zoekfunctie, om uw flowmeter in ons assortiment te vinden. Klik daarvoor op de onderstaande link.

Onderhoud flowmeters Mediquipt

Mediquipt verricht het preventief en correctief onderhoud aan uw Mediquipt flowmeters op locatie en op onze werkplaats. Zowel op contractbasis als op vrije basis. Onze technici zijn hiervoor gecertificeerd en verrichten hun onderhoudswerkzaamheden volgens de geldende normen en specificaties.