Mixers

Maak kennis met ons assortiment van Mediquipt Mixers. Onze zuurstof-luchtmixer is in verschillende configuraties verkrijgbaar, zowel voor kinderen als voor volwassenen. Klik op de onderstaande link om naar het assortiment te gaan.

Mixers Mediquipt

De lucht-zuurstofmixers van Mediquipt zijn vanwege hun hoge precisie, duurzaamheid en veiligheid een standaard in de Nederlandse en de Belgische markt geworden. Standaard leverbaar met flowmeters en medische slangstellen. De mixers mengen medische lucht en zuurstof in elke concentratie tussen 21% en 100%. Ze zijn voorzien van een drukvalalarm. De optionele terugslagklep en bleedswitch op onze mixers zorgt voor extra veiligheid bij de behandeling van jonge kinderen en neonaten. Daarnaast voorkomt de bleedswitch onnodig verbruik van zuurstof en medische lucht. De mixers van Mediquipt zijn makkelijk en veilig in gebruik en beschikken over een duidelijk afleesbare regelknop.

De Mediquipt mixers zijn in de volgende configuraties beschikbaar:
Model Low-flow (neonaten)
High flow (volwassenen)
Bereik Lowflow 0-30l/min
Highflow 2-120l/min
Aanbevolen
opties
bleedswitch, terugslagklep, slangstel met reduceerventiel
Bevestiging Mediquipt, Amvex
Flowmeters Railklem met slede voor DIN-rail

Wilt u meer weten, raadpleeg de assortimentslijst onder documentatie of klik op onderstaande link

Onderhoud Mediquipt Mixers

Mediquipt verricht het preventief en correctief onderhoud aan uw mixers op locatie en op onze werkplaats. Zowel op contractbasis als op vrije basis. Onze technici zijn hiervoor gecertificeerd en verrichten hun onderhoudswerkzaamheden volgens de geldende normen en specificaties. Voor ziekenhuizen die de mixers zelf onderhouden leveren wij bijbehorende onderhoudssets.