Handbeademingssystemen

Maak kennis met ons assortiment van handbeademingssystemen. We bieden zowel de Waters systemen voor volwassenen aan, als de Jackson Reese systemen voor kinderen en zuigelingen. Klik op de onderstaande link om naar het assortiment te gaan.

Waters en Jackson Reese

De handbeademingsystemen van Mediquipt zijn te gebruiken voor complete handbeademingssystemen voor volwassenen en voor kinderen en zuigelingen. De systemen zijn licht, vriendelijk in gebruik en veilig. De expiratieklep heeft een instelbare drukbeveiliging. Daarnaast bieden beide systemen een duurzame oplossing aan zorgprofessionals, omdat ze volledig gedesinfecteerd, geautoclaveerd en daardoor hergebruikt kunnen worden. Mediquipt levert de systemen voorzien van een reusable gaszak en gasslang.

Waters handbeademingssysteem
Doelgroep Volwassenen
Gaszak 2,3 liter silicone
Uitvoering standaard en IC-uitvoering

Wilt u meer weten, raadpleeg de assortimentslijst onder documentatie of klik op onderstaande link

Jackson Reese handbeademingssysteem
Doelgroep Kinderen en zuigelingen
Gaszak 0,5 liter silicone
Uitvoering Met of zonder manometer 0-60cm
H2O

Onderhoud handbeademingssystemen

Mediquipt verricht preventief en correctief onderhoud aan uw handbeademingssystemen op locatie en op onze werkplaats. Zowel op contractbasis als op vrije basis. Onze technici zijn hiervoor gecertificeerd en verrichten hun onderhoudswerkzaamheden volgens de geldende normen en specificaties.