Gasafnamepunten

Maak kennis met ons assortiment van Mediquipt medische gasafnamepunten. Ons nieuwe slide-index gasafnamepunt systeem (Medec) is onderhoudsarm en in verschillende varianten leverbaar. Daarnaast leveren wij DIN-systemen. Klik op de onderstaande link om naar het assortiment te gaan.

Slide-index (Medec) gasafnamepunt Mediquipt

Mediquipt is de producent van het slide-index gasafnamepunt, voorheen Medec-punt genoemd. Het kleur- en gasgecodeerde slide-indexpunt van Mediquipt is het meest veilige gasafnamepunt op de Nederlandse markt. Het slide-systeem zorgt ervoor, dat de regelaar wordt ‘opgevangen’ bij het ontkoppelen ervan en daarnaast in de ‘wachtstand’ veilig in de slidehouder blijft rusten. Ons nieuwe gasafnamepunt is onderhoudsarm en kan bij onderhoud het gasnetwerk operationeel blijven. Het gasafnamepunt is in verschillende varianten leverbaar, voor inbouw in wanden, bedpanelen, goten en pendels en ook voor opbouw op wanden.

De Mediquipt slide-index (Medec) gasafnamepunten zijn in de volgende configuraties beschikbaar:
Gassoort O2, AIR, VAC, CO2, N2O
Onderdelen gasaanvoerblokken en koppelunits
Uitvoeringen rond (wandinbouw of -opbouw),
vierkant (pendels, goten,
wandpanelen)
Gasinlet boven, onder, rechts, links

Wilt u meer weten, raadpleeg de assortimentslijst onder documentatie of klik op onderstaande link

Onderhoud slide-index gasafnamepunt

Mediquipt onderschrijft, dat vervanging van kritische onderdelen de technische levensduur van het gasafnamepunt verlengt. Wij verrichten preventief en correctief onderhoud op locatie en op onze werkplaats. Zowel op contractbasis als op vrije basis. Onze technici zijn hiervoor gecertificeerd en verrichten hun onderhoudswerkzaamheden volgens de geldende normen en specificaties.

DIN gasafnamepunten

Mediquipt is distributeur van de DIN Smartlet gasafnamepunten van Medicop. De kleur- en gasgecodeerde punten zijn een doelmatig alternatief voor ziekenhuizen. De DIN-punten zijn in verschillende varianten leverbaar.

De DIN-smartlet gasafnamepunten zijn in de volgende
configuraties beschikbaar:
Gassoort O2, AIR, VAC, CO2, N2O
Onderdelen gasaanvoerblokken en koppelunits
Uitvoeringen wandinbouw, wandopbouw, goten
op railklem met NIST
Gasinlet boven, onder, rechts, links

Wilt u meer weten, raadpleeg de assortimentslijst
onder documentatie of klik op onderstaande link

DIN gaskoppelingen

Naast de DIN-gaspunten heeft Mediquipt ook DIN VACUÜM-stukken en slangkoppelingen in het assortiment. De VACUÜM-stukken geven medisch technici de mogelijkheid om op een wandaansluiting twee DIN-outlets te creëren. De DIN-slangkoppelingen dienen als verlengstuk voor slangstellen. De VACUÜM-stukken en koppelingen zijn leverbaar in zuurstof, medische lucht, vacuüm en lachgas.

Onderhoud DIN gaspunt

De fabrikant schrijft geen preventief onderhoud voor en raadt onderhoud ten behoeve van het verlengen van de technische levensduur af. Mediquipt verricht op onze werkplaats zo nodig correctief onderhoud. Zowel op contractbasis als op vrije basis. Onze technici zijn hiervoor gecertificeerd en verrichten hun onderhoudswerkzaamheden volgens de geldende normen en specificaties.